Ultima Ora

17:35 Poliţia, chemată la Primăria Albeni. Stan a încercat să intre în instituţie

Poliţia a fost chemată, joi, la sediul Primăriei Albeni, după ce primarul Ionuţ Stan, aflat sub control judiciar, a venit la instituţie deşi îi este interzis să ia legătura cu angajaţii.

Conform Impact în Gorj, un angajat al Primăriei Albeni a sesizat că fostul primar ar fi încercat să intre în instituție.

”Poliția Orașului Târgu-Cărbunești a fost sesizată cu privire la faptul că fostul primar al localității, aflat în control judiciar, s-a deplasat la sediul instituției publice, deși îi este interzis să ia legătura cu angajații, martori în cauza în care acesta este cercetat. Polițiștii efectuează verificări cu privire la respectarea/încălcarea obligațiilor impuse prin controlul judiciar de către bărbat, urmând ca, la finalizarea acestora, să formuleze propuneri legale” a comunicat Poliţia.

Primarul PNL al comunei Albeni, Ionuț Silviu Stan, a fost trimis în judecată, toamna trecută, fiind acuzat de trafic de influență, luare de mită, divulgarea informațiilor secrete de serviciu, instigare la comiterea infracțiunii de divulgare a informațiilor secrete de serviciu. Stan s-a aflat multe luni în stare de arest preventiv, după care în arest la domiciliu.

Comment here