Ultima Ora

17:35 Novăcean de 25 de ani, fiul unei judecătoare, acuzat de VIOL

Un tânăr de 25 de ani, din orașul Novaci, fiul unei judecătoare, este acuzat de viol de fosta lui iubită. Femeia le-a povestit anchetatorilor că s-au despărțit în luna iunie, după o relație de trei ani. Tânărul a fost reținut de polițiști, iar sâmbătă a fost plasat sub control judiciar.

Femeia, de 35 de ani, este din comuna Crasna şi le-a declarat polițiștilor că tânărul de 25 de ani ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el în casa acesteia. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul este fiul unei judecătoare.

„În noaptea de 27/28 decembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din orașul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relație de concubinaj, ar fi pătruns în locuința sa, din comuna Crasna și, fără consimțământul său, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here