Ultima Ora

17:35 Gorjeancă trimisă în judecată după ce şi-a ucis soţul cu un cuţit

O femeie din Motru a fost trimisă în judecată de procurori după ce şi-a ucis soţul, la începutul anului, înjunghiindu-l de mai multe ori cu un cuţit.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei femei, în stare de arest preventiv, pentru omor asupra unui membru al familiei.

„În dimineaţa de 3 ianuarie, în jurul orelor 9.00, în timp ce se afla la locuinţa familiei din Municipiul Motru, pe fondul unui conflict verbal angajat cu soţul său – victima V.V., inculpata V.M. l-a lovit pe acesta cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i leziuni interne grave (plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu leziune de ligament rotund; hemiperitoneu masiv, şoc hemoragic) care, în ciuda intervenţiei chirurgicale de specialitate, au condus la decesul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Sursa citată a menţionat că, în 18 ianuarie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus arestarea preventivă a femeii, iar judecătorul a decis ca acesta să fie arestată la domiciliu. În urma contestaţiei Parchetului, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a arestului preventiv, care a fost prelungit succesiv până în 16 mai.

Comment here