Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fost deputat de Gorj, primul pe lista pentru europarlamentare

Pro România a decis ca formaţiunea să participe cu liste proprii la alegerile europarlamentare din 9 iunie, iar lista va fi deschisă de fostul premier Victor Ponta, fost deputat de Gorj.

„Prima întâlnire a Biroului Executiv Naţional al Pro România de anul acesta a fost ocazia pentru a cristaliza poziţiile publice cu privire la cele mai dezbătute subiecte din spaţiul public în această perioadă, în acord cu agenda europeană actuală şi provocările care se întrevăd pentru următoarea sesiune. Hotărârea noastră rămâne clară, de a candida singuri pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, cu Victor Ponta cap de listă. Contăm pe sprijinul dumneavoastră, singurii aliaţi în aceste vremuri tulburi!”, a transmis comisarul Corina Creţu.

Victor Ponta a precizat că Pro România va avea candidaţi educaţi, experimentaţi şi bine pregătiţi pentru alegerile la Parlamentul European, din 9 iunie.

„Alături de Corina Creţu – singurul comisar european social-democrat – Pro România va propune candidaţi bine pregătiţi, educaţi şi experimentaţi, capabili să îi reprezinte cu mândrie pe români la Bruxelles!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Comments (1)

  1. Un papagal moțat. Tot cum a reprezentat si Gorjul . RUSINE SA VA FIE!

Comment here