Sportive

Flavius Stoican, noul antrenor al echipei U Craiova 1948

Clubul U Craiova 1948 a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei oltene este Flavius Stoican.

“Flavius Stoican este noul antrenor al Științei! Fostul fundaș dreapta al naționalei României și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon”, este anunţul de pe pagina de Facebook a clubului.

Conform digisport.ro, Flavius Stoican va primi 8.000 de euro pe lună, iar înţelegerea este numai până la finalul campionatului. Pentru că îşi doreşte mult să antreneze, Stoican a acceptat rapid condiţiile propuse de club şi a fost prezentat deja la noua sa echipa. Iar primul meci va fi cu UTA, în deplasare, pe 17 octombrie, de la ora 17:30.

„Au fost discuții cu câteva zile în urmă, dar din punctul meu de vedere nu era nimic de obiectat. Sunt un om căruia îi place fotbalul, îmi place să muncesc și vreau să-mi aduc aportul la această echipă. Obiectivul este să jucăm fotbal, să încercăm să batem pe UTA. La momentul acesta, e ușor de spus că vreau nu știu ce lucruri mărețe. Important este să-mi pun amprenta asupra jocului echipei”, a declarat Stoican la prezentare.

Ca antrenor, Flavius Stoican a mai pregătit echipele: Minerul Mehedinți, CSM Reșița, Dinamo II, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași, Petrolul și Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Comment here