Ultima Ora

17:35 21 de gorjeni, infectați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

Direcția de Sănătate Publică a raportat, duminică, 21 de cazuri de gorjeni infectaţi cu coronavirus, aproape dublu față de ziua precedentă când au fost înregistrate 12 noi cazuri.

În data de 5 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 1428 persoane se află în autoizolare la domiciliu (133 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 222 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

Până în momentul de față, 280 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Ca urmare a numărului mare de cazuri pozitive înregistrate în ultimele zile, Direcția de Sănătate Publică Gorj face un nou apel către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

     Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here