Ultima Ora

17:34 Ponta: PNL, periculos precum coronavirusul

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, că PNL este la fel de periculos precum coronavirusul.

“Nu am crezut că cineva poate fi atât de iresponsabil! Nu există nicăieri în lume ca un premier să fugă cu un sfert de oră înainte să fie votat, mai ales că aici nu vorbim despre o situaţie obişnuită. România este în război acum, nu în război cu o armată inamică, ci cu o criză cu care nu ne-am mai confruntat niciodată şi cu care nu ştim cum să luptăm, nu ştie nimeni de fapt. Şi în război e numit un general să conducă Guvernul şi fuge cu un sfert de oră înainte. În mod normal, într-o ţară normală îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui. I-aţi văzut pe liberali ce îşi dădeau palme de fericire că a fugit Cîţu”, a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Deputatul de Gorj a mai spus că nu se va mai întâlni în nicio ţară o situaţie asemănătoare.

“Din punctul meu de vedere, de azi, PNL este, cum să vă spun, este la fel de periculos ca şi coronavirusul, pentru că în momente importante, când oamenii astăzi aşteptau să afle ce se întâmplă cu sănătatea, ce se întâmplă cu frontiera, ce se întâmplă cu măsurile economice, au fugit, au dezertat. Nu am întâlnit, nu veţi mai întâlni niciodată în nicio ţară nicio situaţie asemănătoare”, a adăugat Victor Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here