Ultima Ora

17:33 Fratele lui Petre Grigoraş, MORT din cauza coronavirusului

Fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, în prezent la Foresta Suceava, Petre Grigoraș (55 de ani), traversează o perioadă extrem de dificilă. Fratele său a murit, luni, din cauza coronavirusului, decesul fiind consemnat la spitalul din Bacău.

Petre Grigoraş este originar din Moldova, dar locuieşte în Constanţa. În schimb, mai mulţi membri ai familiei sale au rămas în locurile natale, între aceştia şi fratele care a decedat.

„Trăiesc foarte prost această perioadă! Ieri mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș (o comună de lângă Moinești – n.r.), în zona Bacăului. A fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la mormântare. Astăzi, în 5 minute, l-au băgat în mormânt, fără slujbă. Familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața. Eu sunt în Constanța, acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie, de când s-a oprit campionatul“, a explicat Petre Grigoraș, pentru doarromania.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] De menționat faptul că Petre Grigoraş este originar din Moldova, dar el locuieşte în Constanţa. În schimb, mai mulţi membrii ai familiei sale au rămas în locurile natale, între aceştia şi fratele său care a… Cititi tot articolul […]

Comment here