Ultima Ora

17:32 Rareș Bogdan, atac nimicitor: Jigodia!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un atac devastator la adresa ministrului de Externe al Ungariei, Szijjarto Peter, după ce acesta din urmă l-a numit pe președintele Klaus Iohannis „politician extremist antimaghiar”.

Rareș Bogdan spune că maghiarilor „nu le-a ieșit cu Trianonul și încearcă toate mizeriile posibile pentru a incita și ataca”.

„Hopaaaaa!!! Jigodia lui Viktor Orban atacă cel mai tolerant și democratic președinte al României din ultimii 30 de ani. Acest imberb, ce se vrea jucător regional, un biet fost purtător de cuvânt al FIDESZ, ce s-a remarcat prin atacuri la comunitatea rromă și evreiască din Câmpia Panoniei, încearcă să se facă remarcat prin atacuri fără temei la unul dintre cei mai respectați lideri politici la nivel european. Nu le-a ieșit cu Trianonul și încearcă toate mizeriile posibile pentru a incita și ataca. Vor primi exact ce merită! ROMÂNIA este stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil”, a răbufnit Rareș Bogdan, pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here