Ultima Ora

17:31 Pensionar internat la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, mort din cauza rănilor netratate

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a stat internat la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu timp de trei săptămâni. Rudele l-au transferat la o clinică din Bucureşti, unde medicii s-au îngrozit când au văzut starea în care se afla, relatează Antena 3.

Adrian Colegea avea 65 de ani când a suferit un atac cerebral. A fost internat la Neurologie la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Pentru că starea s-a agravat a fost mutat pe secţia de Terapie Intensivă. Rudele au venit zilnic la spital, dar niciodată nu au putu să-l vadă din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

După trei săptămâni de spitalizare, nemulţumită de evoluţia stării de sănătate, familia a decis să-l transfere pe bărbat în Bucureşti, la o clinică privată. A fost momentul în care rudele au realizat cât de gravă era starea bărbatului. Tot corpul era plin de răni, unele dintre ele deja infectate. Medicii au realizat mai multe fotografii şi le-au trimis rudelor. Din cauza rănilor netratate la timp, cu toate eforturile depuse de medicii clinicii bărbatul a murit.

“Explicaţiile medicilor au fost, multiple infecţii datorate atacului cerebral, deşi lucrurile au stat foarte bine în prima perioadă la ATI. Ni s-a comunicat că neurologic este mai bine. În ziua a şaptea, la ATI stătea pe marginea patului, chiar am comunicat cu el. După cele 11 zile petrecute la ATI a fost la secţia Neurologie. Am fost îndrumaţi să-l luăm acasă să avem grijă de el. Cauza morţii este septicemie multiple infecţii, stop cardio-repirator din această cauză”, a spus pentru Antena 3, Alin Lădaru, ginerele bărbatului mort.

Comments (2)

  1. Marica Valeriu

    Același lucru a pățit şi tatăl meu, l-au externat pe 5 martie,v-arăt şi poză.

  2. tiu _leo @yahoo.com

    In aceeași situație s-a aflat și tatal meu,In perioada Decembrie 2011-Februarie 2012 a murit cu zile in condițiile în care s-a internat singur dupa AVC- ul facut acasa si cand a sunat la Ambulanță ,i-au spus că nu este disponibila niciuna ….S-a dus pe picioarele lui la Spital în condițiile în care l am dus eu la acelasi Spital dimineata si au spus că nu sunt locuri libere…

Comment here