Ultima Ora

17:30 Fata de 16 ani, din Timișoara, vindecată de coronavirus

UPDATE: Cel de-al 15-lea caz de infectare cu coronavirus, anunţat duminică seară. Este vorba despre o femeie, de 70 de ani, din judeţul Mureș.

Până duminică, 8 martie, pe teritoriul României au fost înregistrate 14 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus). Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Ultimul caz de infectare cu COVID-19 (coronavirus) este al unei femei, în vârstă de 42 de ani, din București, contact al bărbatului de 49 de ani, din București, confirmat pozitiv în cursul zilei de sâmbătă. Femeia se află în centrul de carantină București și urmează să fie transferată la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Totodată, în cursul zilei de duminică o altă persoană a fost declarată vindecată. Este vorba de tânăra de 16 ani, colega tânărului externat în cursul zilei de sâmbătă, al cărei rezultat a fost negativ la două teste consecutive efectuate în decurs de 24 de ore.

În acest moment, cele 9 persoane purtătoare ale virusului sunt internate în centre medicale din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova și București. Starea de sănătate a pacienților internați este bună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here