Ultima Ora

17:30 Bărbat din Scoarţa, în arest după ce şi-a bătut nora şi a încălcat ordinul de protecţie

Un bărbat, de 66 de ani, din comuna Scoarţa a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după ce a încălcat ordinul de protecţie emis pentru că şi-a bătut nora.

Polițiștii din Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi, miercuri, prin apelul 112, de către o tânără de 29 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că are un conflict cu socrul său. Cu ocazia verificărilor efectuate, a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, bărbatul de 66 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra norei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Ulterior, în noaptea de 4/5 august a.c., femeia a sesizat faptul că socrul său nu respectă măsurile impuse prin ordinul de protecție, acesta revenind la domiciliu, ocazie cu care a fost identificat de polițiști în apropierea locuinței. Față de cele constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie provizoriu, iar în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Comment here