Ultima Ora

17:28 Detalii despre accidentul TERIBIL de la Timișoara

Accident teribil, luni, pe autostrada A1, dinspre Remetea spre Timișoara. O pasageră din Dolj a decedat, iar o tânără din Gorj se află în stare gravă.

O tânără de 23 de ani a murit, iar alți doi, o femeie și un bărbat de 22, respectiv 24 de ani, au fost grav răniți, după ce autoturismul în care se aflau a pătruns cu viteză prea mare în curbă, șoferul a pierdut controlul, iar mașina a zburat pe dealul din vecinătate, de unde s-a rostogolit în șanțul pluvial de la marginea șoselei, pe care a mai alunecat, pe plafon, încă aproape 70 de metri.

Bucăți din mașină, un Audi cu numere de Gorj, s-au împrăștiat zeci de metri pe ridicătura de pământ de la marginea drumului dar și în șanț. Elicopterul SMURD a venit la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor, întrucât echipajul se afla în zbor transportând un pacient chiar deasupra zonei în care s-a produs nenorocirea. Cei doi tineri răniți au fost transportați de urgență la spital în Timișoara.

Fata care a pierit în accident era studentă la Master în anul I, la Medicină Veterinară în Timișoara și se întorcea de acasă, după ce petrecuse weekendul la părinti. Șoferul este la rându-i student la Medicină Veterinară, tot în Timișoara.

„Un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism pe autostrada A1 dinspre Remetea spre Timișoara, iar la nodul rutier Giarmata, pe breteaua de coborâre, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului, o tânără de 23 de ani a decedat, iar șoferul și cealaltă pasageră au fost răniți grav” au transmis reprezentanții IPJ Timis.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here