Ultima Ora

17:25 Robert Bălăeț: Lăsați spectatorii în tribune!

După primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, directorul Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeț, lansează un apel către factorii de decizie de la București să permită accesul publicului la evenimentele sportive.

Bălăeț a reacționat după ce, părinții care au însoțit junioarele 3 la turneul de handbal, organizat în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, au fost nevoiți să urmărească evoluția sportivelor prin geamurile sălii.

“Tristețe maximă! Acum ar fi trebuit să fiu fericit pentru că familia CSM Târgu-Jiu a câștigat toate meciurile(4), dar nu sunt! Am văzut, astăzi, părinți urmărind copiii pe la geamuri, prin gaura cheii, pe Facebook! Nu este normal! Lăsați spectatorii în tribune! Terminați cu regulile acestea stupide! Faceți ceva! Azi am văzut o familie din Petroșani, stăteau lipiți cu nasul de geam! Chiar dacă ne-au fost adversari, îi respectăm și nu este în regulă să nu îți poți vedea copilul jucând! Introduceți obligativitate pentru orice este necesar, teste teste teste teste… ei vor face orice să fie aproape de copiii lor! Azi am suferit groaznic! Lacrimile mele sunt zero pe lângă lacrimile părinților care nu pot să-și încurajeze copiii! Hai să facem ceva pentru a lăsa suporterii pe arene!” a notat, pe Facebook, Robert Bălăeț.

Comment here