Ultima Ora

17:17 Pandurii, învinsă de Petrolul

Duelul din runda a 10-a a Ligii a-II-a dintre Pandurii şi Petrolul, decis de un autogol.

Pandurii Târgu-Jiu a pierdut meciul disputat, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, scor 0-1. Victoria ploieştenilor a venit în urma unui autogol în debutul reprizei secunde. Gorjenii rămân şi după acest meci fără victorie pe teren propriu. Antrenorul Petrolului Ploieşti, Flavius Stoican, suspendat pentru acest meci a luat loc în tribună alături de conducerea echipei sale şi de preşedintele Adunării Creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu.

La meci au asistat peste 400 de spectatori, printre care şi 50 de fani ai celor de la Petrolul. Prima parte a meciului a fost una destul de anostă, cu puţine faze de poartă. Singura acţiune notabilă a primei părţi s-a petrecut în minutul 13. După o pasă primită în careu, Patrick Popescu a scăpat singur, a preluat mingea şi a înscris pe lângă portarul Avram, însă golul a fost anulat pentru offside.

Partea a doua a meciului a fost ceva mai animată. Minutul 48 a adus şi deschiderea scorului. În primă fază, portarul gorjenilor, Iulian Dinu, a salvat autogolul după o deviere din careul mic a capitanului Oiţă, respingând aproape de pe linia porţii. Balonul a fost recuperat de Younes Hamza, care a centrat în faţa porţii, iar Oiţă a trimis în propria-i poartă.

În finalul meciului, Pandurii au fost foarte aproape de egalare. În minutul 89, după o centrare dintr-un corner, Oiţă a reluat cu capul din 6 metri, însă portarul Avram a reuşit să reţină. La faza care a dus acest corner, gorjenii au cerut henţ în careu şi penalty la Bărboianu, însă centralul a dat corner.

PANDURII TÂRGU JIU – PETROLUL PLOIEŞTI 0-1
Stadion: Municipal – sintetic
Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenţi: Marius Bălan (Dej) şi Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca); Rezervă: Ionela Alina Peşu (Craiova) şi Zaharia Ciev (Timişoara) şi Horaţiu Stănescu (Craiova).

Pandurii: Iul. Dinu – Oiţă (cpt.), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Lu Yuefeng, Trancă, Kazuki, Nic. Cotolan, P. Popescu, Rasoveanu. Rezerve: Mih. Cotolan – Du Ho Kim, D. Unguru, Erhard, Nichifor, D. Ciobanu, R. Cristea. Antrenor: Adrian Bogoi.

Petrolul: R. Avram (cpt.) – Bărboianu, Al. Olaru, Sîrghi, Ant. Manolache – Al. Zaharia, Cioinac, Măd. Mihăescu, M. Bratu – Younes, Arnăutu. Rezerve: C. Lungu – Ianis Stoica, Ţicu, D. Meza Colli, Guy, Tudor Şaim, Rob. Enache. Antrenor: Flavius Stoican.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here