Ultima Ora

17:24 Întrebările lui Gherghe pentru Romanescu

Social-democratul Mihai Gherghe, şef în cadrul societăţii Aparegio, a reacționat, duminică, după ce primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, i-a recomandat să treacă prin cartierul Bârsești și să le explice oamenilor “de ce nu au apă, deși plătesc la zi facturile către societate”.

“Domnule primar al municipiului Târgu-Jiu, pentru că nu mai vreau circ pe această temă (din păcate, dumneavoastră nu ați învățat nimic nici când ați fost deputat și subprefect de Gorj ce înseamnă securitate societală!), vă întreb pe scurt:

1. De câte ori, în cei 3 ani, ați fost să vizitați stațiile de tratare a apei din Polata, Preajba și Dealul Târgului sau stația de epurare a apelor uzate din Târgu Jiu?
Vă spun eu răspunsul: NICIODATĂ!
2. Ați întrebat la operator care sunt problemele cu alimentare cu apă a zonei Polata?
Vă spun eu răspunsul: NICIODATĂ!
3. Ați întins vreo mână de ajutor operatorului în depistarea furturilor de apă?
Vă spun eu răspunsul: NICIODATĂ!

Întrebările pot continua, domnule primar, cum ar fi și cel legat de cât sprijin NU AȚI OFERIT operatorului de apă și canal pentru viitorul contract de finanțare pe fonduri europene, dar eu mă opresc aici. Singura viziune legată de sectorul de apă este circul în public și văicăreala!” a reacţionat, pe Facebook, Mihai Gherghe, candidat PSD pentru Consiliul Local Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here