Ultima Ora

17:20 PSD depune moțiune de cenzură în PRIMA ZI după încheierea stării de alertă

Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, după încheierea stării de alertă.

„Restrângerea de drepturi nu se poate face fără lege în parlament. Vom face o trimitere la CCR, vom face o sesizare. Începând de astăzi, PSD începe munca pentru moțiunea de cenzură, vom strânge semnături și vom depune moțiune la adresa guvernului a doua zi după ce starea de alertă se va încheia” a anunţat preşedintele social-democraţilor.

Reacția lui Ciolacu a venit ca urmare a faptului că PNL nu a introdus la vot în parlament prelungirea stării de alertă.

„Plenul reunit de joi nu va include un punct referitor la prelungirea stării de alertă. PSD a modificat legea şi a introdus un text, din punctul meu de vedere neconstituţional, şi anume că parlamentul încuviinţează starea de alertă, dar pe prelungirea stării de alertă nu există nicio dispoziţie expresă prevăzută de lege. Ca atare, în mod corect a făcut adresa, şi anume ne-a informat cu privire la hotărârea de guvern privitoare la prelungirea stării de alertă, care, de altfel, s-a şi publicat în Monitorul Oficial. Poziţia PNL este că nu e necesar niciun demers al parlamentului pentru prelungirea stării de alertă” a declarat, miercuri, senatorul PNL Alina Gorghiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here