Ultima Ora

17:19 Tatăl fetiței de 13 ani bătute: A fost ceva de groază cum o loveau acele fete!

Declarații sfâșietoare făcute, luni, de tatăl fetiței de 13 ani, umilite și bătute cu cruzime, sâmbătă, într-un parc din Târgu-Jiu de alte fete, cu vârste de până în 14 ani. Bărbatul a depus plângere la Poliție.

Tatăl a văzut imaginile cu fiica lovită cu picioarele, palmele și pumnii și trasă de păr, abia duminică seara în sediul Poliției și a rămas șocat. Fata nu i-a spus nimic de teamă că agresoarele se vor răzbuna.

“Aseară am aflat, când am văzut imaginile și am recunoscut-o. Ea mi-a spus că le cunoaște pe fete doar din vedere. Nu știu de ce au bătut-o. Am fost foarte șocat, ca părinte, când am văzut acele imagini. Am depus plângere. Nu a mai avut probleme cu aceste fete. A fost ceva de groază cum o loveau acele fete. A fost șocant. Acum să vedem ce va face legea, Poliția”, a spus tatăl fetei de 13 ani, relatează Pandurul.ro.

Bărbatul a declarat fata bătută încă are dureri și va trebui consiliată multă vreme de un psiholog.

„Am văzut aseară că a apărut o altă filmare. Filmarea cu fiica mea am văzut-o la Poliție. M-au chemat aseară aici și aici am văzut-o. Nu îmi doresc decât să se facă dreptate și acele fete să nu mai facă așa ceva și altcuiva. Fata mea acum e binișor, e mai bine. Circa un an de zile va trebui să fie consiliată de un psiholog. Are și acum dureri de la lovituri. Am fost azi-noapte cu ea la spital, a văzut un medic, a fost consultată, dar își va reveni greu. Îi trebuie consiliere un an de zile”, a mai spus bărbatul.

Plângere a depus și un alt părinte, tatăl unei fete de 12 ani care a fost bătută, în iulie, de o altă adolescentă de 14 ani, dar și de una dintre agresoarele copilei de 13 ani. Și el tot acum a aflat cele întâmplate.

„Fata mea a fost bătută în vară. Eu nu am știut nimic până aseară, când am văzut imaginile pe internet. Am recunoscut-o pe fată și am zis să vin la Poliție. Am făcut plângere. Fata nu mi-a zis nimic până acum. I-a fost frică și de-asta nu ne-a spus nimic și nici nu știu de la ce a pornit, dar am văzut că au bătut-o și pe acea fată sâmbătă. Ceva cumplit!”, a spus tatăl fetei agresate în iulie, relatează Pandurul.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here