Ultima Ora

17:19 Stâna Ștefanu, redeschisă. Ion Iordache și Iulian Popescu, în horă la inaugurare

Stâna Ștefanu de pe Transalpina a fost redeschisă, duminică, turiștilor. Băcița Mărioara Babu a fost nevoită să o reconstruiască după ce, anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie, cea veche a ars din temelii în urma unui incendiu. La inaugurarea noii stâne au fost prezenți senatorul PNL, Ion Iordache și consilierul de stat în Guvernul Cîțu, Iulian Popescu.

“Am sărbătorit, astăzi, redeschiderea Stânei Ștefanu împreună cu sute de turiști. Marioara Babu este un model de antreprenor care, prin sacrificii și muncă, reușește să o ia mereu de la capăt în ciuda oricăror obstacole. Împreună cu Iulian Popescu am vizitat noua stână (cea veche a ars acum câteva luni), am admirat exponatele tradiționale, am jucat o horă și am gustat celebrul tocan al băciței. Turiștii au toate motivele să viziteze Transalpina, să mănânce la Stâna Ştefanu și să se bucure de peisajele de la Rânca. Gorjul are ce arăta! Felicitări familiei Babu!” a notat, pe pagina de socializare, Ion Iordache.

Comments (4)

  1. Acesti politruci liberali au urcat la Stana Fantoma Babu sa manance si sa bea, insa, ATENTIE domnilor parlamentari, sunteti complici la aceasta afacere fara mici un fel de autorizatie de construire sau de funcionare, la aceasta evaziune fiscala de milioane de euro. Oare chiar credeti ca aceasta Marioara Babu detine cele cateva zeci de mii de oi, cate taie, prepara si vinde intr un sezon ? Nu, ea cumpara si vinde de la Kaufland, si de la alti crescatori de animale care primesc preturi de nimic de la ea, iar aceasta face milioane din munca altora. Politicienii cocliti galben-rahat sunt complici la evaziunea fiscala a Marioarei-evazionista.

  2. lazar popescu

    In goana dupa voturi, politicienii mananca oriunde fara sa verifice daca exista vreo autorizatie sanitara. Prin orase vine sanepidul si verifica bucatariile restaurantelor, trebuie sa ai contract cu Polarisul, cu Aparegio, cu pompierii, cu metrologia etc si etc. In munte doamna Marioara Babu face tot ce vrea fara nici o autorizatie. E suficient sa dea de mancat si de baut la senatori, deputati, politisti si ziaristi.

  3. mitica neamtu

    Cand era PSDul la putere, vedeta de la stana Stefanu era Ion Tudor de la Drumurile Nationale, el asigura protectia stanei, acum sunt liberalii la putere, doamna Babu sa reorientat, da la sefii liberali mancare si bautura. Numai sa nu o calce organele de control.

  4. Leo de la Strehaia

    Ce mutra antipatica are consilierul asta de Stat degeaba.

Comment here