Ultima Ora

17:18 Mama lui Mazăre, moartă a doua zi după condamnarea fiului

Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre, arată Antena3.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al Consiliului Judeţean Constanța, Nicușor Constantinescu, pe pagina sa de Facebook. Este cunoscut faptul că Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit mai multe intervenții pe cord şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!“, este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Alexandru Mazăre a fost deputat în mandatul 2004-2008 şi apoi, de două ori, senator al României, între 2008-2012 şi 2012-2016. În dosarul Campusului social „Henri Coandă”, fostul primar al Constanței, Radu Ştefan Mazăre, a fost acuzat de luare de mită şi fals în declaraţii, iar fratele acestuia, fostul senator PSD Alexandru Mazăre, a fost acuzat de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii.

Comment here