Ultima Ora

17:17 Gorjeancă de 51 de ani, decedată de coronavirus

Prefectura Gorj a raportat, sâmbătă, 540 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul epidemiei până în prezent, cu 9 mai multe decât vineri. Ultimul deces a fost înregistrat în data de 17 iulie. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 51 de ani, confirmată pozitiv cu Covid-19 în data de 8 iulie, internată la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești. Prezenta și alte afecțiuni: obezitate morbidă și insuficiență cardiac congestivă.

“În data de 18 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– nu mai există persoane în carantină instituționalizată;

– 532 persoane se află în autoizolare la domiciliu (100 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 56 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

La nivelul județului Gorj, în prezent, se înregistrează 540 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 232 de persoane sunt vindecate și externate, iar 14 persoane au decedat. Ultimul deces a fost înregistrat în data de 17 iulie a.c. Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani, confirmată pozitiv cu Covid-19 în data de 8 iulie, internată la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești. Prezenta și alte afecțiuni: obezitate morbidă și insuficiență cardiac congestivă.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5598 teste, din care 77 sunt în așteptare”, se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here