Ultima Ora

17:16 Ponta: Rugămintea mea către populaţie e să nu ţină cont de nicio decizie a Guvernului Orban

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să nu ia în seamă hotărârile Curţii Constituţionale.

„Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie (ordonanţă de urgenţă sau hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban! Aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR. Dacă tot am ajuns să trăim într-o junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă – să le arătăm ce merită ei să primească în junglă”, a scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

Deputatul de Gorj spune că România a fost singura ţară care a internat forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore, cum ar fi: „aglomeraţia inutilă a spitalelor, costuri uriaşe, imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât COVID-19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de COVID-19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test, umflarea artificială a statisticilor oficiale în scopul păstrării stării de alertă, rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc”.

„Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de deciziile luate de Guvernul Orban – aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR”, a conchis Ponta.

Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here