Ultima Ora

17:16 Berculescu şi-a prelungit contractul cu CSM

Unul dintre cei mai talentați jucători de baschet din Gorj, Camil Berculescu, a ales să continue la Târgu-Jiu şi în sezonul 2020-2021. Jucătorul de 22 de ani şi-a prelungit contractul cu gruparea gorjeană, anunţă csmtargujiu.ro.

Berculescu a fost ofertat de alte două echipe din Liga Naţională, dar a ales să evolueze tot la Târgu-Jiu, în oraşul natal. A deprins tainele baschetului la CSS Târgu Jiu, club cu care a și câștigat Campionatul Național U 14, în anul 2014. Au urmat alte rezultate notabile, vicecampion național U18, campion național U20, campion național la Liga 1 (echipe satelit). A câștigat și  concursul de slam dunk din cadrul All Star Game Sf. Gheorghe 2018. A ieşit campion naţional cu U BT Cluj şi semifinalist în LNBM cu SCM U Craiova. În vara lui 2019 a semnat cu CSM Târgu Jiu.

“Decizia de a rămâne acasă nu a fost deloc simplă sau bruscă. Am ţinut foarte mult cont de conducere, de staff, de oamenii care chiar ţin la sportul gorjean, oameni diferiţi faţă de cei care îşi văd doar propriul interes. Am rămas pentru că ştiu că lucrurile vor rămâne la fel şi vor evolua doar în bine. Îmi doresc foarte mult ca acest club să prindă contur, să putem duce numele oraşului nostru în topul echipelor din sportul românesc şi să avem capacitatea din toate punctele de vedere să menţinem proiectul CSM Târgu Jiu la un nivel cât mai ridicat.

Proiectul CSM Târgu-Jiu este un proiect care va trebui să ofere continuitate, stabilitate şi tradiţie, cum este normal de fapt, dacă ne raportăm strict la echipele de top. Un aspect foarte realizabil, având în vedere susţinerea pe care CSM Târgu-Jiu a primit-o şi o primeşte din partea oamenilor de afaceri din Târgu-Jiu, a edilului Marcel Romanescu, a oamenilor de sport care conduc clubul, Robert Bălăeţ, Adrian Roşu, Dan Ilieş, Liviu Andrieş, Claudiu Alionescu, Enache Andrei şi a tuturor persoanelor care se implică în bunul mers al lucrurilor şi implicit în realizarea performanţelor clubului.

Sper ca toţi colegii mei din club să fie pe lungime de undă similară cu mine şi să ne îndeplinim obiectivele pe care le vom avea. Având în vedere toţi factorii pe care i-am luat în considerare, nu cred că ar fi fost o greşeală să semnez pe mai mulţi ani la CSM, dar am preferat să semnez doar pentru sezonul 2020/2021, astfel am decis cu mare drag să evoluez pentru CSM Târgu-Jiu, pentru publicul şi pentru oamenii de acasă” a declarat Berculescu, pentru site-ul oficial al clubului târgujian.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here