Ultima Ora

17:16 Administrator public de primărie, mort înecat la mare

Haralambie Herghelegiu, administratorul public al Primăriei Rădăuți, a murit înecat. Acesta se afla în Neptun alături de familie când a avut loc tragedia.

Bărbatul de 72 de ani a fost luat de valuri în larg, notează Monitorul de Suceava. Reprezentanţii Primăriei Rădăuţi au transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook.

„Primăria Rădăuți este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund. Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi. S-a născut la Grămești, în 1950. Absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza – Științe Juridice – în 1997 și a Cursurilor Postuniversitare de Management Administrație Publică, în 2001, domnul Haralambie Herghelegiu a ocupat funcția de secretar al municipiului Rădăuți din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcția de administrator public. A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor. Drum lin printre stele mister HH! Sincere condoleanțe familiei îndoliate…”, transmite Primăria Municipiului Rădăuți.

Comment here