Ultima Ora

17:14 Subprefect, decedat după ce foişorul în care se afla s-a prăbuşit

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat.

Autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, în persoana subprefectului Virgil Ţurcaş. Acesta a fost preluat și transportat la Horoatu Crasnei, de unde trebuia preluat de elicopterul SMURD. Din păcate, nu a putut fi salvat.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, a declarat Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Comment here