Ultima Ora

17:13 PSD Gorj: Minerii au ajuns bătaia de joc a Partidului Național Liberal!

PSD Gorj anunță, printr-un comunicat de presă, ”că se va opune vehement oricărei intenții a PNL de a închide mineritul și de a-și bate joc de mineri și energeticieni”. Reacția vine după ce ministrul liberal al Economiei, Virgil Popescu, a declarat că minerii „pot fi relocați la drumuri și autostrăzi”.

„Este evident că, dacă vom trece unități de pe cărbune pe gaz, în spate vor exista mai puțini oameni care vor lucra pe cărbune. (…) Nu știu dacă va urma, neapărat, o restructurare, o concediere a persoanelor, dar, dacă va fi nevoie de acest lucru, se va discuta cu sindicatele și din acel fond de tranziție, evident că ne vom ocupa ca oamenii să poată fi relocați și să existe alte locuri de muncă, cum am mai spus, dacă se dau drumul la lucrările de drumuri și autostrăzi, pot să-și găsească locuri de muncă acolo care, credeți-mă, că sunt mai bine plătite și mai puțin stresante decât lucrul în cariere”, a fost declarația ministrului Virgil Popescu.

”Ministrul liberal al Ministerului Economiei, Virgil Popescu, trimite minerii să lucreze la autostrăzi, după ce în baza Memorandum-ului o parte dintre ei vor fi disponibilizați. Se vede acum foarte clar disprețul pe care îl are PNL pentru cei care muncesc în cariere și pentru producătorul de energie electrică și termică pe bază de cărbune din România, singurul producător de energie electrică care nu este condiționat de vreme și pilonul principal al securității energetice naționale” reacționează PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here