Ultima Ora

17:13 Moment de reculegere pentru Valeriu Andronache, la primul amical al Pandurilor

Pandurii Târgu-Jiu a disputat, sâmbătă, primul meci amical din perioada de pregătire. Alb-albaştrii au încheiat la egalitate, scor 1-1, cu formaţia aflată pe locul trei în Liga 4, Vulturii Fărcăşeşti. Meciul a avut loc de la ora 11:00, pe terenul sintetic.

Înaintea începerii partidei, jucătorii celor două echipe şi spectatorii au ţinut un moment de reculegere în memoria celui mai vârstnic şi devotat suporter al  echipei  Pandurii, Valeriu Andronache, care a decedat vineri.

Antrenorul  Călin Cojocaru a trimis pe teren toţi jucătorii disponibili din lot. Tehnicianul a dorit să testeze o serie de jucători aflaţi în probe încă de la reunirea lotului. Pandurii Târgu-Jiu a început meciul în următoarea formulă: Alexandru Achiriloaiei – Alexandru Cuţitoiu, Alexandru Catrici, Matei Babaua, Alexandru Vasilescu, Kazuki Takahashi, Alexandru Dinu-Ivănescu, Alexandru Trancă(cpt.), Aurel Pirciu, Horaţiu Peia, Alexandru Bodea. Scorul a fost deschis de tânărul junior Peia, în minutul 33, jucător care a debutat la finalul anului trecut la Pandurii, la pauză scorul fiind 1-0.

În repriza a doua a meciului, antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren mai mulţi jucători aflaţi în probe dar şi tineri juniori de la Pandurii, rămânând pe  teren timp de 90 de minute doar Catrici şi Babaua. Echipa oaspete, Vulturii Fărcăşeşti, a reuşit să egaleze, prin golul marcat de Daniel Miroiu, în minutul 78.

În partea a doua a jocului au mai evoluat pentru Pandurii: Cătălin Iovicin, Albert Cornicioiu, Adrian Tănăsoiu, Daniel Unguru, Pape, Nikola Sepa, Lică Mândrean, Gheorghe Leonard, Iulian Ştefan, Mihai Mehedinţeanu şi Alberto Negreţ. Pe parcursul reprizei a doua antrenorul echipei Pandurii a mai testat şi un jucător egiptean aflat în probe la care a renunţat după meci. Nu au fost trimişi pe teren la acest meci o serie de jucători din lot  care sunt menajaţi pentru că au început pregătirea mai târziu sau se confruntă cu mici  probleme medicale, Daniel Ciobanu, Andrei Şendroiu, Alexandru Opriţa, Radu Filip şi Lu Yuefeng.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după acest prim test antrenorul Călin Cojocaru anunţând că va renunţa la unii dintre jucători. Miercuri, 22 ianuarie, Pandurii va disputa un alt meci de pregătire, cu formaţia de Liga 4, Jiul Rovinari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here