Ultima Ora

17:12 Orban promite sprijin pentru realizarea unui parc industrial la Râmnicu-Vâlcea

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că doreşte să sprijine realizarea unui parc industrial la Râmnicu-Vâlcea. El a adăugat că parcul poate să reprezinte o modalitate de atragere a unor investitori serioşi, care să dinamizeze economia.

„Proiectul realizării unui parc industrial este un proiect extrem de important. De regulă, pentru a atrage investiţii în localităţi, această facilitate de realizare a unor parcuri industriale, parcuri tehnologice, parcuri IT, este o măsură care a fost validată, care a generat succes în foarte multe localităţi, evident, cele mai multe conduse de primari liberali sau preşedinţi de consilii judeţene liberali”, a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă, la Vâlcea.

Şeful Executivului a mai spus că va sprijini realizarea unui parc industrial la Râmnicu Vâlcea.

“Voi sprijini acest proiect, pentru că aici, în Râmnicu Vâlcea şi în judeţul Vâlcea, problema cea mai mare a momentului este problema locurilor de muncă, problema economică, faptul că vechile capacităţi de producţie s-au închis şi nu a apărut încă o dezvoltare economică importantă. Ideea unui parc industrial poate să reprezinte o modalitate de a atrage investitori serioşi, care să dinamizeze economia, să ofere o şansă pentru toţi care sunt în căutarea unui loc de muncă”, a conchis Orban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here