Ultima Ora

17:12 Nereguli la Ioneşti şi Fărcăşeşti

Nereguli sesizate în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în Gorj, în localităţile Ioneşti şi Fărcăşeşti.

PNL Gorj a comunicat că, la secția nr. 226 Ionesti, reprezentantul partidului în secția de votare a fost agresat de către reprezentantul PSD. Au fost sesizate BEJ Gorj și Politia. Reprezentantul PSD a fost amendat de politie.

Poliţiştii au intrat pe fir şi în privinţa a două cazuri semnalate în comuna Fărcăşeşti. Reprezentanţii PSD au reclamat la BEJ că s-a solicitat urna mobilă în cazul a două femei care se puteau deplasa la secţii.

„Polițiștii din Rovinari s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată constând în aceea că o femeie, de 69 de ani, din comuna Fărcășești, în calitate de fiică a unei femei, în vârstă de 87 de ani, din aceeași localitate, a depus, în seara zilei de 23 noiembrie a.c., o cerere scrisă de solicitare a urnei speciale, la secția nr. 214, Peșteana de Jos, pe care a și semnat-o în numele mamei sale. Tot cu privire la aceeași infracțiune se efectuează cercetări și față de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Fărcășești, care, în calitate de nepot al unei femei, de 91 de ani, din aceeași localitate, a depus, de asemenea, la aceeași secție o cerere scrisă de solicitare a urnei mobile pe care a și a semnat-o în numele bunicii sale. Ca urmare a celor 2 cereri depuse de aparținători, titularii cererilor și-au exercitat dreptul de vot prin intermediul urnei speciale. În cauză se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu” se arată în comunicatul IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here