Ultima Ora

17:12 Grav accident la Căpreni. O femeie a murit

Grav accident de circulaţie, marţi după-amiază, în comuna Căpreni. Din primele informații, un autoturism condus de un şofer de 67 de ani, din judeţul Dolj, a lovit un copac iar, apoi, s-a răsturnat. O femeie de 60 de ani, pasageră în maşină, a murit.

În urma impactului, au rezultat trei victime dintre care una în stop cardiorespirator. Personalul medical i-a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără folos.

„În jurul orei 15:30 am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Căpreni, sat Cornetu, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanşă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatând că, în urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată şi fără semne vitale. S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei încarcerate şi aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenţie nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeia în vârstă de 61 de ani. Celelalte două victime, o femeie în vârstă de 54 de ani şi un bărbat în vârstă de 67 ani au suferit leziuni uşoare, au fost conştiente, cooperante şi au fost transportate la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti pentru investigaţii medicale suplimentare” transmite ISU Gorj.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, conducea un autoturism, pe DN 67 B Căpreni, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 60 de ani, pasageră pe locul din spate al autoturismului, precum și rănirea conducătorului auto și a altei pasagere de 54 de ani, toți din aceeași localitate, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă” informează Poliţia Gorj.

Comment here