Stirile ZileiTârgu-Jiu

Senatorul Iriza, ATAC la Victor Ponta. Le cere parlamentarilor SĂ VOTEZE guvernul Orban

Într-o declarație politică, susținută luni în ședința Birourilor Permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, senatorul PSD Gorj, Scarlat Iriza, le-a cerut parlamentarilor ”să dea dovadă de responsabilitate și să voteze noul guvern”. ”CE Oltenia este doar una dintre companiile de stat pe care faptul că nu avem guvern și nu se iau decizii le împinge spre buza prăpastiei”, a atras atenția senatorul, care a criticat Pro România pentru faptul că nu vrea să voteze Cabinetul Orban.

”Rușine, Victor Ponta. Ești anti – România! De câteva săptămâni, Memorandumul elaborat de Ministerul Energiei pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia de la insolvență și faliment zace într-un sertar deoarece nu avem guvern care să-l adopte și să și-l asume. Iar CEO e doar una dintre companiile de stat pe care faptul că nu avem guvern și nu se iau decizii le împinge spre buza prăpastiei. De aceea, fac un apel atât la colegii din PSD, cât și la parlamentarii de la celelalte partide politice, să dea dovadă de responsabilitate și să voteze noul guvern.

În momentul de față, niciun guvern, indiferent ce culoare politică și ce structură ar avea, nu poate face mai mult rău României decât absența guvernului și neadoptarea urgentă a deciziilor cerute de realitățile economice și sociale ale țării. De aceea, dragi colegi, vă cer să votați guvernul!

O mențiune specială pentru colegii de la PRO ROMÂNIA, care, după ce au votat, alături de PNL, ca să pice guvernul Dăncilă, acum refuză să voteze noul guvern PNL, împingând România în haos. Ceea ce face în această perioadă fostul premier Victor Ponta este impardonabil. Prin astfel de tertipuri, Ponta se autoexclude, împreună cu PRO ROMÂNIA, din politica reală și se situează pe centura politicii dâmbovițene. Rușine, Victor Ponta. Ești anti – România!”, este declarația politică a senatorului Scarlat Iriza.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here