Ultima Ora

17:10 DRDP Craiova, precizări în urma tragediei de pe Defileul Jiului. „Situația a fost una total impredictibilă”

Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a venit cu precizări în urma tragediei din Defileul Jiului. Un şofer din Giurgiu a murit, duminică, după ce o stâncă i-a căzut pe maşină.

„Referitor la tragicul eveniment petrecut astăzi pe DN 66, km 116, DRDP Craiova face următoarele precizări: zona în care a avut loc incidentul de pe Defileul-Jiului este asigurată cu plase. Piatra, de mici dimensiuni, a venit de pe versant de la o înălțime foarte mare, dintr-o zonă cu torenți, unde nu se pot monta plase, pentru că ar bloca scurgerea apelor de pe versanți. Permanent facem verificări în zonă și îndepărtăm stâncile și copacii care prezintă risc de prăbușire. Zona are și semnalizarea necesară privind posibile căderi de pietre. Este primul eveniment soldat cu deces de pâna acum. Piatra respectivă a fost dislocată fie de apă, fie de vânt fie de trecerea unui animal sălbatic. Situația a fost una total impredictibilă”, a transmis conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Comments (1)

  1. Tocmai de aceea meritati sa mergeti toti la puscarie. De 32 de ani mancati bani publici cu lopata si nu sunteti in stare de nimic. Auzi, impredictibilitate,,,,,. ‘rati ai dracu’ de comunisti imputiti cu odraslele voastre cu tot.

Comment here