Ultima Ora

17:10 CSM Târgu Jiu- Naţional Râmnicu Vâlcea, duminică, ora 11.00

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu are programată o nouă partidă în campionat. Duminică, 3 noiembrie, în Sala Sporturilor, CSM Târgu-Jiu întâlneşte în etapa a 7-a din Divizia A, seria C, pe Naţional Râmnicu Vâlcea. Meciul va începe la ora 11.00.

O nouă confruntare dificilă şi extrem de importantă pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieş. CSM Târgu Jiu va întâlni Naţional Râmnicu Vâlcea, practic Naţionala de junioare a României. Cu o victorie în acest meci, gorjencele şi-ar consolida poziţia a treia în clasamentul seriei C. Misiunea echipei din Târgu Jiu este oarecum îngreunată şi de absenţa celor două jucătoare din Ucraina, care nu au drept de joc. Cele două au avut o evoluţie foarte bună în meciul tur de la Râmnicu Vâlcea, câştigat de gorjence cu 28-24.

Dacă Liviu Andrieş nu se poate baza la acest meci pe aportul celor două jucătoare din Ucraina, antrenorul gorjean speră să poată apela la noua achiziţie a CSM, Lema Elena Bokonde. Tânăra handbalistă vine, sub formă de îmrumut, de la echipa de junioare a CSM Bucureşti şi evoluează pe postul de extremă stânga.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here