Ultima Ora

17:09 Șocant! Un gorjean a vrut să-și ia viața când a văzut factura la curent

Un gorjean de 50 de ani, din comuna Turburea, a încercat să-și ia viața, marți seară, când a primit factura la energia electrică, în valoare de peste 800 de lei.

Conform Sabotorii.ro, bărbatul trăieste din ajutorul social de circa 120 de lei pe lună, iar la vederea facturii, a vrut să își ia zilele. S-a înjunghiat, dar rana a fost una superficială și nu i-a pus în pericol viața. Fiul său l-a sunat pe primarul Ion Bârcă, ca să îi ceară ajutorul.

”Aseară am primit un telefon de la fiul acestui cetățean în care acestea îmi spunea să vin repede pentru că tatăl lui vrea să se omoare, se înțepase cu cuțitul. I-am spus copilului să stea liniștit pentru că venim. Noi avem un centru medical în comună care funcționează și pe timp de noapte. Am mers, am luat medicul și asistenta, am mers la cetățean acasă. Acesta se înțepase cu cuțitul și plângea. Problema este gravă din alt punct de vedere. I-am primis că vom găsi o situație, pentru că mi-a spus că nu mai are cu ce trăi”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Comment here