Ultima Ora

17:09 Gravidă, confirmată cu coronavirus, internată în Spitalul Târgu-Cărbuneşti

O gravidă în 12 săptămâni, confirmată pozitiv la Spitalul Motru, a fost transferată la unitatea medicală suport COVID-19 de la Târgu-Cărbunești. Managerul Constantin Târziu a declarat, pentru gorjeanul.ro, că gravida se simte bine.

Târziu a dat asigurări că spitalul pe care-l conduce oferă condiții optime pentru pacienți. În hrana bolnavilor sunt introduse carne- în două mese pe zi- fructe și apă îmbuteliată. În plus, luni, vor ajunge în spital 30 de televizoare cu care vor fi dotate saloanele.

,,Încercăm să le oferim condiții optime. Verific, zilnic, la bucătărie ce li se aduce, ce au nevoie, pentru că și noi putem fi oricând în locul lor. Nu avem saloane speciale pentru personalul medical internat deoarece avem un singur pacient din această categorie (n.r. asistenta medicală de la Motru). Încercăm să așezăm pacienții după cum vin, nu băgăm bolnavi cu anticorpi tratați cu cei care nu au luat deloc tratament și au ajuns azi la spital, de exemplu” a declarat managerul Spitalului Târgu-Cărbunești pentru gorjeanul.ro.

În cadrul unităţii sunt internaţi 32 de pacienți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here