Ultima Ora

17:08 Dragnea, NOI demersuri în procesul în care contestă numirea Vioricăi Dăncilă la șefia PSD

Liviu Dragnea a depus, joi, prin avocat, la Curtea de Apel București, unde se judeca dosarul în care contestă noua conducere a PSD, mai multe cereri, între care sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) și a Curții Constituționale.

Magistratul care soluționează acest dosar a amânat procesul până pe 31 octombrie, când vor fi discutate solicitările lui Dragnea, dar și întâmpinările depuse de PSD în acest dosar. Instanța a cerut ca, până la următorul termen, avocații să depună toate documentele pe care vor să le invoce.

Fostul lider al PSD a făcut apel la sentința Tribunalului București prin care i-au fost respinse contestațiile la Statutul PSD și alegerea în funcțiile de conducere a partidului a președintelui Viorica Dancilă, a președintelui-executiv Orlando Teodorovici și a secretarului general Mihai Fifor. Este vorba despre decizii luate la Congresul PSD din 29 iunie. Motivul pentru care Liviu Dragnea contestă deciziile congresului au legatură cu dosarul angajărilor fictive din Teleorman, caz în care fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare. Fostul lider PSD susține că, având în vedere că cele două angajate de la Direcția Copilului care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizației județene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, chiar la dizolvarea acesteia. Este vorba despre cele doua secretare PSD care erau angajate fictiv la Direcția Copilului Teleorman, condamnate în dosarul său. Tribunalul București a respins însă acest punct de vedere și a motivat că procurorii nu au cerut instanței dizolvarea PSD Teleorman.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here