Ultima Ora

17:02 Becali NU se vaccinează împotriva COVID-19. “Nu mi-l fac nici de-aș ști că mor pe loc!”

Gigi Becali a anunțat că nu se vaccinează împotriva COVID-19. Omul de afaceri consideră că noul coronavirus este “un fleac” și că poate fi tratat, fără probleme, cu medicamente existente pe piață.

Prima tranșă de 10.000 de doze cu ser anti-COVID a ajuns în România, iar de duminică începe vaccinarea cadrelor medicale. În primăvară, urmează la rând populația generală. Gigi Becali nu este deloc încântat de situație, precizând că nu ia în calcul să-și facă injecția.

“Nu mai scăpăm niciodată de asta, de virusul ăsta. A fost creat virusul. Nu stiu cine, l-a creat oamenii lui (n.r. ai Dracului). Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș ști că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă placheta. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat! Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mână sau la ceafă. Zice că trebuie să știe ce-ai avut, ce vaccin ți-a facut”, a spus Gigi Becali la România TV.

Omul de afaceri susține că nu este contra vaccinului, dar precizează că virusul poate fi învins cu medicamentele existente pe piață. Este important, însă, să începi tratamentul imediat după primele simptome.

“Eu am dat la sute de oameni și milioane. Medicamente și la spitale. Că aduceam medicamente și nu pot să iau le-am donat la spitale, medicamente. Virusul ăsta este un fleac. Dar dacă când mi-a curs nasul sau ochii, puțină temperatură, l-am luat, pac am luat temperatură – eu nu știu, nu la oameni, e păcat. Arbidol, vitamina D3, Zinc, vitamina C – Paracetamolul, numai dacă ai temperatură. (…) Virusul asta este fleac dacă îl iei din timp. Îl oprești. Barieră, hai noroc COVID! Dacă l-ai lăsat 5-6 zile, lasă că n-am nimica, puțin aer condiționat. Nu domnule, n-am nimic, n-am Covid, de parcă e rușine să ai Covid”, a mai spus Gigi Becali.

În continuare, Gigi Becali a mărturisit că nu se teme de virus, precizând că a ajutat mai multe rude și prieteni care s-au infectat cu COVID-19.

“Eu n-am ținut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct și fără mască ca să-l încurajez şi m-am dus și i-am dat medicament și am stat lângă el. Nu mi-e frică”, a mai spus patronul FCSB-ului.

Comment here