Ultima Ora

16:57 Tânărul din Prigoria NU poate reveni în familie. Anunţul lui Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că tânărul din Gorj, primul pacient confirmat în România cu virusul Covid-19 și ale cărui teste au ieșit negative, nu poate fi lăsat să plece acasă, unde membrii familiei sunt în izolare.

„Este negativ, urmează sa fie externat, dar tocmai asta discutăm, că nu se poate întoarce în rândul familiei. Aceasta este izolată și aceștia pot să dezvolte simptome, în 14 zile. Trebuie să găsim o soluție pentru el, să rămână într-un loc. Este sănătos, va rămâne la spital sau la Gorj, la un hotel, dar nu în familie”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Cel de-al doilea test al tânărului din Gorj, primul pacient confirmat în România cu noul coronavirus, a ieșit negativ sâmbătă. Primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului a fost făcut vineri.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este internat la Institutul „Matei Balş” din Capitală, după ce a fost depistat, miercuri, pozitiv la testarea pentru virusul Covid-19. Familia bărbatului este izolată la domiciliu, până la împlinirea perioadei de incubaţie a virusului, de 14 zile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here