Ultima Ora

16:49 Cine e tânărul drogat care a spulberat cu maşina 8 oameni

Autorul tragicului accident din această dimineață, din staţiunea 2 Mai, în urma căruia au fost uciși doi tineri, iar alți trei au fost răniți, are 19 ani şi conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București. Tânărul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la Vama Veche. Era drogat. 

Din informațiile transmise de Poliție, accidentul a avut loc în jurul orei 05.25, când polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani, Matei-Vlad Pascu din București, a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. 

Cei 8 tineri se aflau pe marginea Drumului Național 39, între Mangalia și Vama Veche, atunci când mașina i-a lovit în plin. Doi dintre ei nu au mai putut fi salvați de medici. Este vorba despre o fată de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost găsit la scurt timp de polițiști, pe o stradă din Vama Veche, și a fost dus la audieri. Testat cu aparatul drug test, tânărul de 19 ani a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de digi24.ro, tânărul care se afla la volan este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, iar ultima fotografie e de zilele trecute de pe plajă. Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașini off-road.

Comment here