Ultima Ora

16:48 Un nou atac din interior la echipa Orban. ”Conducerea PNL e plină de incompetenți”

Apele nu s-au liniștit în PNL. De la Cluj, Alin Tișe, reia atacurile la adresa conducerii centrale a PNL despre care spune că este „plină de incompetenți”. Ultima sa nemulțumire are legătură cu cedarea către UDMR a funcției de prefect al județului, conform hotnews.ro.

“În ceea ce mă priveşte, ca membru simplu al PNL, această conducere pe care acest partid o are nu mă mai reprezintă şi mă declar liber şi independent faţă de orice personaj care, în momentul de faţă, conduce PNL la nivel central. Conducerea PNL este cea care aduce mari prejudicii, enorme, acestui partid şi datoria mea şi a noastră este ca, la viitorul congres, acest partid să reintre în normalitate şi în parcursul său firesc. Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic”, a spus Alin Tişe.

Liberalul, care este și preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, este nemulţumit de numirea unui membru al UDMR ca prefect al judeţului şi spune că, în replică, va face demersuri pentru schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui UDMR al forului judeţean, Vakar Istvan.

“Am făcut tot ce este omeneşte posibil ca să schimb această decizie, dar, din păcate, nu am reuşit. (…) Este o palmă dată clujenilor, ardelenilor şi filialei Cluj a PNL. Îmi exprim public scuze clujenilor pentru această decizie, întrucât PNL Cluj era îndreptăţit să aibă acest post de prefect. Voi continua din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean să lupt pentru oamenii acestui judeţ, iar în prezent analizez posibilitatea, în şedinţa din martie a forului judeţean, a schimbării vicepreşedintelui UDMR de la Consiliul Judeţean”, a declarat, miercuri, Alin Tişe, într-o intervenţie la zcj.ro.

Comment here