Ultima Ora

16:46 PNL Gorj: PSD Gorj refuză să-și schimbe incompetenții și goneşte medicii din spital

Printr-un comunicat de presă, PNL Gorj îi acuză pe social-democraţi că „gonesc medicii” din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, menţinând incompetenţi în funcţii.

Medicii chirurgi din cadrul unităţii au făcut declaraţii, vineri, în cazul pacientei gravide de la Tismana, operată de hernie, după ce, anterior, au înştiinţat conducerea că nu mai fac gărzi, cu excepţia celor obligatorii. Medicii au dat asigurări că n-au greşit cu nimic în cazul respectiv, chirurgul care a operat pacienta nu ştia că este însărcinată, din moment ce femeia a declarat că a avut menstruaţie şi lua anticoncepţionale.

„PSD Gorj a „reușit” să ne gonească tinerii din județ, specialiștii din toate domeniile, acum gonește și medicii. Medicii chirurgi din Spitalul Județean Târgu Jiu confirmă ceea ce spunem de câțiva ani! Conducerea, numită de PSD Gorj în fruntea acestei instituții, se joacă cu viețile oamenilor! Medicii nu vor să mai lucreze în condițiile impuse de managementul PSD pentru că se pune în pericol viața pacienților! Același mesaj a venit acum trei luni din partea medicilor cardiologi care au plecat în bloc din Spitalul Județean Târgu Jiu! În ciuda acestor evidențe, PSD Gorj refuză să-și schimbe incompetenții și gonesc medicii din spital ca să-și păstreze politrucii! Deși în majoritatea domeniilor conduse de oamenii puși de Weber sunt probleme majore, nu a existat nicio situație în care PSD să-și asume responsabilitatea și să dispună vreo măsură! Felicităm public cadrele medicale din Gorj care iau atitudine în fața dezastrului întreținut de PSD în sistemul gorjean de sănătate!” transmite PNL Gorj.

Comment here