Ultima Ora

16:46 Cabană la Rânca pentru bolnavii de coronavirus? Ce spune Leuștean

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, a negat, miercuri, în emisiunea Interviurile Infinit FM, informațiile apărute într-un ziar local cum că Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj ar fi fost de acord ca o cabană a instituției, de la Rânca, să fie pusă la dispoziția autorităților, în vederea găzduirii eventualilor bolnavi de coronavirus.

”Sunt afirmații neîntemeiate. Această cabană a SGA Gorj nici măcar nu este pe teritoriul administrativ al Novaciului! Nu s-a pus niciodată în discuție locația de la Rânca” a afirmat Leuștean.

Primarul Leuștean a reacționat și după ce presa a prezentat poziția lui Constantin Pănescu, șeful Asociației Cabanierilor din Rânca.

,,Am aflat și eu, cu stupoare, marți. Am încercat să vorbesc cu Dumitru Mazilu, administratorul cabanei SGA din Rânca, dar nu mi-a răspuns la telefon. Am înțeles că primarul de Novaci și-a dat acordul pentru această cedare, dânsul care nu a făcut nimic pentru stațiune! Noi, mai mulți reprezentanți ai asociației, nu suntem de acord cu acest demers. Joi, aveam programat un grup în Rânca de 50 de copii, care aveau o olimpiadă de jocuri de iarnă, erau copii cu handicap. Am fost sunat azi(n.r. marți dimineață) că nu mai vin acești copii, nu știu dacă organizatorii au aflat de izolatorul din Rânca, dar este o teribilă coincidență să nu se mai organizeze olimpiada. Cred că totul se datorează și panicii legate de coronavirus, dar și a izolatorului pe care autoritățile vor să îl facă la noi, de parcă vor să închidă stațiunea” declarase Pănescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here