Ultima Ora

16:45 Crucea Roșie, o nouă donație către spitalele din Gorj

Crucea Roșie Gorj, al cărei președinte, Marius Vlaicu, s-a vindecat de coronavirus, continuă să facă donații spitalelor din județ, în lupta contra COVID. De data aceasta, unitățile medicale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și DGASPC Gorj au primit echipamente de protecție, dezinfectați și cafea.

„Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România a donat Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu- secțiile: Boli Infecțioase,  Psihiatrie, Unitatea de Primiri Urgențe-, Spitalului Orășenesc de Covid Târgu-Cărbunești, Spitalului TBC Dobrița, Serviciului Județean de Ambulantă Gorj, Direcției de Sănătate Publică Gorj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și Direcției Generale de Asistență Socială Gorj, materiale anti-covid constând în: măști de protecție, gel dezinfectant, combinezoane anti-covid, viziere, mănuși, dezinfectant pentru saloane, produse Domestos, pasta de dinți, cafea și pahare de unică folosință. Materiale au fost achiziționate din fondurile Crucii Roșii Române.

Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj a SNCRR, multumește încă o dată tuturor „îngerilor păzitori”, care sunt în linia întâi în această combatere a virusului coronavirus-COVID -19 și îi felicită pentru curaj și implicare dorindu-le atât lor cât și pacienților diagnosticați cu Covid-19 multă sănătate tuturor și însănătoșire grabnică!” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here