Ultima Ora

16:42 Lider AUR: Ce este Comisia Europeană? Noua Înaltă Poartă

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere AUR, senatorul Claudiu Târziu, spune că actuala Comisie Europeană nu este altceva decât noua Înaltă Poartă, unde „se clocesc ideologii ciminale şi se plăteşte tributul”. El a mai afirmat că guvernanţii sunt „boierii trădători din vremea lui Vlad Ţepeş”.

AUR a organizat, duminică, la Târgovişte, un eveniment de lansare a candidaţilor la alegerile europarlamentare şi locale.

„Vă salut, dragi prieteni, şi mă bucur să vă regăsesc pe unii dintre dumneavoastră şi astăzi, într-un eveniment de excepţie, într-un moment greu al istoriei noastre. Dar, nu întâmplător are loc acest eveniment într-un loc cu încărcătură istorică deosebită, la umbra Turnului Chindiei, acolo unde tâlharii, trădătorii de neam, hoţii, corupţii erau închişi de către marele domnitor Vlad Ţepeş, aşa cum se cuvenea, pentru că el ştia să-i pedepsească pe cei vinovaţi, ştia să-i apere pe cei inocenţi, ştia să dezvolte ţara pe care o stăpânea. Îşi asuma integral rolul pe care poporul i l-a dat”, a afirmat Claudiu Târziu.

Liderul AUR a declarat că România este astăzi captivă unei mafii  transpartinice şi transnaţionale.

„Astăzi, România este o pradă pentru găşti politice transnaţionale. Astăzi, este captivă unei mafii transpartinice şi transnaţionale. Ce este Comisia Europeană? Nu este altceva decât noua Înaltă Poartă. Acolo unde se hotărăşte destinul popoarelor supuse, acolo unde se clocesc ideologii criminale, acolo unde sunt unşi noii şefi de stat şi de guvern, acolo unde se plăteşte tributul. Ce sunt guvernanţii de astăzi? Boierii trădători din vremea lui Ţepeş”, a declarat Târziu.