Ultima Ora

16:39 Trimiși în judecată pentru CRIMA din Piața Centrală

Doi fraţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce în ultima zi a anului trecut au omorât un bărbat în Târgu-Jiu, victima fiind mai întâi lovită cu pumnii şi picioarele, după care a fost înjunghiată.

“S-a reţinut că inculpatul D.D., pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei, postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Astfel, în 31 decembrie, în jurul orei 11.00, cei doi fraţi se aflau în incinta Pieţei Centrale din Târgu-Jiu şi s-au întâlnit întâmplător cu bărbatul respectiv. Cei doi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, iar după ce victima a căzut, a fost înjunghiată de unul dintre fraţi cu un cuţit în zona spatelui. În urma rănilor suferite, bărbatul a murit. Cei doi au fost trimişi în judecată, unul pentru omor calificat şi tulburarea liniştii publice, iar cel de-al doilea pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here