Ultima Ora

16:39 Mai rar! A dat primăria pe munca de medic veterinar

Primarul comunei Licurici, Liviu Drăgulescu, și-a dat demisia, anunță pandurul.ro. Edilul a plecat din fruntea comunei săptămâna trecută, cu un gust amar despre ceea ce înseamnă politica şi administraţia publică.

“Am renunţat la mandat. Nu vreau să mai aud de politică, pentru că m-am săturat! Asta nu e politică. Nimeni nu-şi asumă nimic. Toţi au doar drepturi. Ceea ce se întâmplă acum în clasa politică, dar şi o parte din cetăţeni m-au convins să plec din administraţia publică locală. Oricum nu mai aveam de gând să candidez. Am plecat de la primărie cu un gust amar, pentru că am pus suflet în tot ce am făcut în Licurici”, a declarat Drăgulescu.

Fostul edil din Licurici este de profesie medic veterinar şi deja şi-a început activitatea.

“Am avut o oportunitate la care nu puteam să dau cu piciorul, pentru că venea altul. Am licitat pentru două circumscripţii, am câştigat şi am revenit la meseria mea de medic veterinar. Acum am început campania pentru vaccinarea câinilor. Nu puteam să mai rămân să termin mandatul, că eram în stare de incompatibilitate. Acum alerg eu după bani, nu mai vin banii la mine”, a mai spus Liviu Drăgulescu.

Atribuţiile primarului au fost luate de viceprimar până la alegerile din vară.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here