Ultima Ora

16:39 CSM Târgu Jiu- CS Activ Prahova, sâmbătă, ora 13.00

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 29 februarie, pe teren propriu, cu ocupanta locului doi în serie, CS Activ Prahova Ploiești. Meciul contează pentru etapa a-15-a din Seria C, Divizia A. Partida este programată pentru ora 13.00.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui, sâmbătă, un meci extrem de interesant între ocupanta locului trei, CSM Târgu Jiu și echipa de pe locul doi, CS Activ Prahova Ploiești. Echipa din Ploiești și-a anunțat ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului românesc.

„Este un meci foarte dificil, împotriva ocupantei locului doi, o echipă care și-a anunțat intenția de a promova. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, pe care-l abordăm la victorie. Așteptăm cu nerăbdare partida și pe susținătorii noștri sa fie în număr cat mai mare alături de echipă. Sperăm să le oferim un spectacol agreabil, iar, la final, să ne bucurăm indiferent de scor”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

Pentru acest meci, Liviu Andrieș nu se poate baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Ira Zinatullina. Handbalista trece prin momente dificile, având un deces în familie și fiind nevoită să plece de urgență în Ucraina. Pe de altă parte, antrenorul gorjean se poate baza pe tot lotul avut la dispoziție, inclusiv pe Florina Toader și Bianca Stanca. Cele două au fost eliminate în meciul cu scântei de etapa trecută, de pe terenul liderului CS Mioveni și erau pasibile de suspendare pentru acest meci. Fiind la prima abatere de acest gen, Comisia de Disciplină din cadrul FRH a hotărât ca cele două jucătoare să fie sancționate doar cu un avertisment.

CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul trei în clasamentul Seriei C, cu 27 de puncte. Activ Ploiești este pe poziția secundă, cu 34 de puncte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here