Ultima Ora

16:36 Tânără din Târgu-Jiu, reținută pentru trafic de droguri

O tânără de 26 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reținută de polițiștii gorjeni, după ce ar fi adus în țară un kilogram de cannabis, cu intenția de a-l vinde în municipiu.

”În noaptea de 14 spre 15 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au prins în flagrant delict o femeie, de 26 de ani, care ar fi introdus în țară un kilogram de cannabis. Femeia ar fi plecat din Spania și ar fi transportat drogurile în municipiul Târgu-Jiu, unde locuiește, urmând să le comercializeze în județul Gorj. Drogurile ar fi fost ambalate în folie de staniol, introduse în două borcane de sticlă și acoperite cu cafea măcinată, în scopul disimulării.

Tânăra a fost prezentată procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, fiind dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic intern de droguri va fi prezentată mâine, instanței de judecată, cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale” a comunicat Poliția Gorj.

Comment here