Ultima Ora

16:34 Studenta revenită în spital NU are coronavirus

Studenta Universităţii „Constantin Brâncuşi”, revenită de joi în spital, a fost din nou testată iar veştile sunt bune: nu a fost infectată cu coronavirus. Anunţul a fost făcut, sâmbătă, de Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

“Vă facem cunoscut faptul că rezultatul analizelor de laborator pentru tânăra internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgu Jiu, cu suspiciune de răceala și testată pentru a doua oară în vederea depistării  COVID – 19, este negativ. De asemenea, tot negativ a ieșit și testul femeii internate la Secția Psihiatrie. Aceste rezultate ne-au sosit în seara zilei de 06.03.2020, alături de rezultatele testelor pentru alte 10 persoane, toate fiind negative. La data de 07.03.2020 (ora 8:00), la nivelul județului Gorj, se află în autoizolare un număr de 240 de persoane. Până în prezent, nu am avut persoane care să necesite carantina”, a transmis DSP Gorj.

Studenta din Târgu-Jiu s-a întors, pe 22 februarie, din Lombardia, Italia. A ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la facultate. I s-a făcut testul care a ieşit negativ privind infectarea cu coronavirus, a fost externată şi a rămas în autoizolare la domiciliu. Pentru că s-a simţit rău, joi, 5 martie, a revenit la spital, fiind internată la Secţia Boli Infecţioase.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here