Ultima Ora

16:32 Baschetbaliștii americani au început antrenamentele

Baschetbaliștii americani ai CSM Târgu-Jiu au ieșit din izolare și au liber la antrenamente. Pe parcursul săptămânii, cei trei jucători americani din lotul echipei gorjene, Darien McClain, Kevin Allen și Jack Spurgeon, au efectuat antrenamente sub comanda lui Claudiu Alionescu, anunță site-ul oficial al clubului.

Alin Borșa, învoit pentru câteva zile s-a alăturat și el lotului. Astfel, staff-ul tehnic al CSM Târgu-Jiu are la dispoziție, din această săptămână, aproape întreg efectivul de jucători. Singura absență este cea a lui Rezav Rogava. Vestea bună este că și jucătorul georgian a primit viza de ședere în România și în scurt timp va ajunge la Târgu-Jiu.

Prima competiție, în care va lua startul CSM Târgu-Jiu, este Cupa României, la mijlocul lunii octombrie.

„Începând cu aceasta săptămână am început pregătirea cu aproape întregul efectiv. Momentan, ne desfășurăm activitatea conform normelor în vigoare cu antrenamente de pregătire fizică și specifică, atât afară, cât și în sală. Jucătorii americani au terminat perioada de izolare și s-au alăturat echipei. Rogava a primit viza de ședere și aștept ca și el să se alăture în cel mai scurt timp lotului. Programul de pregătire a fost făcut având ca punct de reper Cupa României, de la mijlocul lunii octombrie. Am văzut că s-a înaintat și o dată, aproximativ 16 octombrie, pentru primul turneu. Va trebui să vedem unde și cum vom aplica prevederile ordinului de ministru în ceea ce privește desfășurarea meciurilor în spațiile închise. Așteptăm să vedem exact locația și componența grupelor, pentru că am văzut problemele care au apărut la Mediaș și Focșani”, a declarat antrenorul echipei gorjene, Claudiu Alionescu.

Competițiile baschetbalistice din România se vor relua, luna viitoare, cu turneele naționale de juniori. În acest sens, conducerea clubului a hotărât ca, la antrenamentele echipei de seniori, să fie cooptați și câțiva dintre juniorii de la grupa U15. Mihnea Vlaicu, Alexandru Popescu și Dragoș Stoenescu au luat, în această săptămână, contact cu antrenamentele echipei de seniori.

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri jucători din Târgu-Jiu au făcut pasul către echipa mare. Pe lângă jucătorii localnici, care deja au semnat contracte cu CSM Târgu-Jiu, la antrenamentele echipei de seniori vor fi aduși și juniori de perspectivă. Astfel, în baza protocolului CSM-CSS, tinerii jucători din Târgu-Jiu vor avea șansa să intre în contact cu baschetul de performanță, la nivel de Liga Națională.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here